FriluftsRådet

Grønne Spirer

Spring Ud i Naturens kurser

Bus

Vi håber, at I har fået lyst til at lave endnu flere sunde og sjove aktiviteter i naturen.


Spring Ud i Naturen vil gerne inspirere jer til endnu flere lærerige og bevægende naturaktiviteter året rundt. Derfor tilbyder vi jeres institution/legestue 2 gratis pladser på et Spring Ud i Naturen heldagskursus i foråret 2015. Disse afholdes 15 forskellige steder i landet.


På kurset vil I blive præsenteret for oplæg om naturen som bevægelses- og læringslandskab, samt enkle og praktiske naturaktiviteter og ikke mindst spændende diskussioner omkring naturaktiviteter som forbyggende indsats for børns sundhed.


På den måde håber vi, at kunne klæde jer bedst muligt på, til at tage børnene ud i naturen og give dem røde kinder hver eneste dag!


Hvis I ønsker at få en invitation, når vores kurser udbydes, så er det bare at indløse jeres værdibevis ved at udfylde kontaktformularen. Det er naturligvis gratis og uforpligtende!


Vi sender jeg en mail med oplysninger om tid og sted når kurserne udbydes.

 

Spring Ud i Naturen Kontaktformular

For at deltage i Spring Ud i Naturens kurser har vi brug for jeres kontaktoplysninger. Vi sender jer en mail når kurserne udbydes. Det er gratis at deltage i kurserne og uforpligtende at opgive jeres kontaktoplysninger.  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website