FriluftsRådet

Grønne Spirer

Hejs Det Grønne Flag

Hejs Det Grønne Flagdagplejer flaghejsning

Ansøg om Flag og certifikat via medlemssiden

Alle kan tilmelde sig Grønne Spirer og få glæde af materialet og kursustilbudene, og alle kan finde inspiration i vores netværk. Men har I særligt fokus på naturen, og ønske I at styrke jeres grønne profil, kan I derudover vælge at opfylde Grønne Spirers kriterier og hejse Det Grønne Flag.

Det Grønne Spirer Flag er en synlig anerkendelse af de institutioner og dagplejer, hvor børn og voksne er lidt tættere på naturen omkring os. Ved at fejre de grønne initiativer med en festlig flaghejsning anerkender vi vigtigheden af at bringe de mindste ud i naturen og giver samtidig et skulderklap til jer, der gør en særlig indsats. Samtidig sætter vi fokus på naturpædagogik i Danmark, idet der er særlig opmærksomhed og pressefremmøde ved stort set hver eneste flaghejdning...

Samtidig er det vigtigt at sige, at under halvdelen af vores deltagere ansøger om Flaget. De lader sig inspirere af kursustilbud, materiale og netværk, og netop dette er det primære mål med Grønne Spirer; at støtte de voksne i grønne aktiviteter.

Sådan får institutioner certifikat og Flag

Sådan får dagplejere certifikat og Flag  

 

citat

At gå i vandpytter, lege med mudder, tage en mariehøne på fingeren og holde sin bedste ven i hånden er alle sanselige erfaringer, der bidrager til selvoplevelse, læring og dannelse.

Fra Grønne Spirers baggrundshæfte af Lasse Edlev    

  • Grønt Flag - Grøn Skole
  • Grønne Spirer
  • Grejbankerne
  • Danske Naturparker
  • CO2 neutralt website